המעלות בחוץ מתחילות לעלות, וכשזה קורה, מי רוצה לחשוב על עמידה קשוחה מול הסירים במטבח?
בשווקים יש עכשיו שפע קייצי של ירקות, והכי טוב לאכול אותם טריים, לא מבושלים.
קראו גם:
אז קבלו את הסלט הכי פשוט, בריא, קליל וטעים שיש: חמש דקות הכנה – וטעם הקיץ אצלכם בבית.
סלט קיץ קליל
1-2 מנות
חמש דקות הכנה
מה צריך?
1 קישוא טרי מגורד
גרעינים מופרדים עם סכין משני קלחי תירס טריים
1 גבעול בצל ירוק קצוץ
5 עלים גדולים של ריחן
מעט צ'ילי טרי קצוץ
מיץ מחצי לימון או יותר
מלח לפי הטעם
שמן זית
מה עושים?
מערבבים את כל המרכיבים יחד ואוכלים בתיאבון.
ימים יפים!
ענת לשם, נטורופתית ND, תזונה במעגל החיים