יש לכם את זה ביותר צבעוני?

נודלס מירקות בשלושה צבעים ברוטב ברוקולי קרמי

כ-4 מנות כחצי שעה הכנה

מה צריך?
1 גזר גדול חתוך לנודלס (בספירולייזר/ קולפן ג'וליינים/ מעבד מזון/ קולפן)
1 סלק קטן חתוך לנודלס
1 צנון לבן בינוני חתוך לנודלס
לרוטב
3 כרישות קצוצות
ראש ברוקולי גדול מפורק לפרחים (בברוקולי טרי אפשר להוסיף גם את הגבעול והעלים קצוצים)
כוס חלב או קרם קוקוס
שמן זית
מלח
אגוז מוסקט

1 צפייה בגלריה
נודלס מירקות
נודלס מירקות
נודלס מירקות
(צילום: ענת לשם)

איך מכינים?
מחממים מחבת, מוסיפים שמן זית, מוסיפים את הכרישה ומטגנים עד שמתחיל להזהיב.
מוסיפים את הברוקולי ומערבבים.
ממשיכים בבישול לכמה דקות.
מתבלים במלח ואגוז מוסקט, מוסיפים את חלב הקוקוס. ממשיכים בבישול עד שהברוקולי מגיע לרמת הבישול שאתם אוהבים ומכבים.
שופכים את הרוטב על האטריות.
ענת לשם - נטורופתית, בישול צמחוני וטבעוני, בעלת קליניקת מעגל החיים - מרחב נעים ומאפשר לטיפולים ופעילויות בתחומי הגוף, הנפש, היצירה וכל מה שבינהם.