אם עד היום לא ניתן היה למצוא במקפיא פתרון לבצק שמרים כחומר גלם מוכן לאפייה, כעת משיקה בונז'ור שני מוצרים חדשים: בצק שמרים ובצק שמרים עם קמח כוסמין. המוצרים החדשים מתאימים לאפייה ביתית של פיצה, פוקצ'ה, סמבוסק או לחמניות טריות.
בצק שמרים של בונז'ור. יח"צבצק שמרים של בונז'ור. יח"צ
בצק שמרים של בונז'ור. יח"צ
(בצק שמרים של בונז'ור. יח"צ)
טל העמק מבית תנובה, משיק פרוסות גבינה בסגנון אמנטל מסדרת 'טל העמק' 32% אחוז שומן באריזה שומרת טריות. אמנטל היא גבינה צהובה חצי קשה שמקורה בשוויץ, המאופיינת בחורים גדולים ובטעם ארומטי.
אמנטל של טל העמק. קרדיט: סטודיו לעיצוב ברוך נאהאמנטל של טל העמק. קרדיט: סטודיו לעיצוב ברוך נאה
אמנטל של טל העמק. קרדיט: סטודיו לעיצוב ברוך נאה
(אמנטל של טל העמק. קרדיט: סטודיו לעיצוב ברוך נאה)
כחלק מחגיגות ה-40 למילקי שטראוס, בחרה החברה להשיק שמנת מתוקה להקצפה, בטעם הקצפת של מילקי, במהדורה מוגבלת, שתשמש להכנת מתכונים ביתיים של עוגות, קינוחים או אפילו תותים בקצפת. 'הקצפת של מילקי' הינה שמנת לקצפת מתוקה, 32% שומן, באריזה המכילה 250 מ"ל ובדיוק באותו הטעם של קצפת מילקי.
שמנת, הקצפת של מילקי. צילום: שלומי ארביבשמנת, הקצפת של מילקי. צילום: שלומי ארביב
שמנת, הקצפת של מילקי. צילום: שלומי ארביב
(שמנת, הקצפת של מילקי. צילום: שלומי ארביב)
מותגי המאפה של עלית יוצאים בטרנד "המנה האישית" בו אפשר למצוא שני חטיפי שוקולד מוכרים, אבל הפעם במארזים אישיים. עד חצות, ממותגי המאפה הוותיקים של עלית מציג מאגדת משפחתית של 10 מנות ארוזות אחת אחת, בכל מנה זוג ביסוויקטים פריכים עם שוקולד חלב. גם החטיף רבע לשבע זוכה למארז חדש המכיל 14 יח' של גלילי וופל במילוי קרם אגוזים ובציפוי שוקולד חלב מעולה, ארוזים אחד אחד.
עד חצות באריזה אישית. קרדיט: סטודיו עליתעד חצות באריזה אישית. קרדיט: סטודיו עלית
עד חצות באריזה אישית. קרדיט: סטודיו עלית
(עד חצות באריזה אישית. קרדיט: סטודיו עלית)
רבע לשבע באריזה אישית. קרדיט: סטודיו שטראוסרבע לשבע באריזה אישית. קרדיט: סטודיו שטראוס
רבע לשבע באריזה אישית. קרדיט: סטודיו שטראוס
(רבע לשבע באריזה אישית. קרדיט: סטודיו שטראוס)
עוד שוקולדים חדשים מתווספים למדף, הפעם מבית היוצר של חברת כרמית המרחיבה את קטגורית אגו שוקולד פרימיום ומשיקה מארזי שלישיות מהודר לטבלאות השוקולד 70% מוצקי קקאו בטעמים קלאסי ותפוז - כל מארז מכיל בתוכו 3 טבלאות שוקולד פרימיום. טבלאות אגו שוקולד פרימיום מכילות שוקולד מריר איכותי עם 70% מוצקי קקאו, הינן ללא חלב, ללא גלוטן ומתאימות גם לקהל הטבעוני.
שוקולד אגו. קרדיט: סטודיו כרמיתשוקולד אגו. קרדיט: סטודיו כרמית
שוקולד אגו. קרדיט: סטודיו כרמית
(שוקולד אגו. קרדיט: סטודיו כרמית)
סדרה חדשה מבית Panini של כרמית הם כעכים אפויים ללא כולסטרול, באריזות משפחתיות ובשלושה טעמים המתאימים לחיך של הצרכן הישראלי: קלאסי, שום בצל ובתוספת מלח גס.
כעכים מסדרת פניני. קרדיט: סטודיו כרמיתכעכים מסדרת פניני. קרדיט: סטודיו כרמית
כעכים מסדרת פניני. קרדיט: סטודיו כרמית
(כעכים מסדרת פניני. קרדיט: סטודיו כרמית)
המותג הקולינארי מאסטר שף משיק בימים אלה מחית עגבניות איטלקיות (PASSATA), המצטרף לסדרת שימורי העגבניות האיטלקיות של המותג. מחית העגבניות האיטלקיות מכילה 100% עגבניות איטלקיות שנקטפו מהשדה, ללא תוספת סוכר וללא חומרים משמרים. מתאים גם לפסטה וגם למרקים.
מחית עגבניות מאסטר שף. יח"צמחית עגבניות מאסטר שף. יח"צ
מחית עגבניות מאסטר שף. יח"צ
(מחית עגבניות מאסטר שף. יח"צ)
לכבוד הקיץ משיקה יפאורה מותג חדש, המבוסס על שילוב של FRUIT & VEG, ללא תוספת סוכר, ללא ממתיקים מלאכותיים וללא צבעי מאכל. במסגרת הסדרה תוכלו למצוא את הטעמים: אננס תפוח וגזר – מכיל 1/2 בננה, 1/2 כוס מלון, קצת נענע תפוח ומים; תפוח סלק ורימון – מכיל 1 ו- 3/4 תפוח, 1/4 סלק, קצת רימון ומים; ובננה מלון ונענע – מכיל 1/4 אננס, 3/4 תפוח, 1/2 גזר ומים.
קרדיט: סטודיו יפאורהקרדיט: סטודיו יפאורה
קרדיט: סטודיו יפאורה
(קרדיט: סטודיו יפאורה)
בתחום המשקאות החדשים והקרים של הקיץ משיקה עלית קפסולה ICE בטעם קרם שקדים שפותחה במיוחד להכנה כאייס קפה. טעם השקדים מצטרף לשאר מוצרי סדרת הטעמים של קפה עלית המתאימים במיוחד להכנת משקאות קרים: טעם וניל, אגוזי לוז וקרמל.
קפסולת ICE. הדמיה: סטודיו שטראוסקפסולת ICE. הדמיה: סטודיו שטראוס
קפסולת ICE. הדמיה: סטודיו שטראוס
(קפסולת ICE. הדמיה: סטודיו שטראוס)
ואיך אפשר בלי בירה קרה בקיץ, מותג הבירה היינקן משיק קטגוריה חדשה ומהפכנית בישראל ומציג את היינקן 0.0, בירה עם אותו הטעם המוכר ואהוב עם 0.0% אלכוהול, רכיבים טבעיים ורק 69 קלוריות בבקבוק.
הייניקן 0.0. יח"צהייניקן 0.0. יח"צ
הייניקן 0.0. יח"צ
(הייניקן 0.0. יח"צ)