מי מאיתנו לא מחכה בדריכות לסופגניות של חג החנוכה בכל שנה? באזור התעשייה של ראשון לציון, בין המוסכים והמפעלים, מתגלה לנו הפטיסרי הקסום של השף-קונדיטור מוריס מונייר. מונייר עבד במספר מסעדות עם כוכבי מישלן ברחבי אירופה, וכשהגיע לישראל נחשף לחומרי הגלם הים-תיכוניים. החיבור בין הידע איתו הגיע לבין חומרי הגלם החדשים בהם פגש בארץ הקודש הפך את מוצריו למבוקשים במיוחד בזכות טעם ומראה ייחודי.
יצאנו לטעום, שלא לומר לזלול, וכך זה נראה:

בשבועות האחרונים נפתח פסטיבל הסופגניות הססגוני של מונייר. השנה מוצעים במקום מגוון סופגניות הכובשות ביופיין את העיניים, ובהמשך גם את הקיבה שלכם.
3 צפייה בגלריה
הסופגניות של מוריס מונייר
הסופגניות של מוריס מונייר
הסופגניות של מוריס מונייר
(צילום: דניאל כהן)

3 צפייה בגלריה
הסופגניות של מוריס מונייר
הסופגניות של מוריס מונייר
(צילום: דניאל כהן)
וגם לא רק בחנוכה, במקום יש שפע של מאפים מתוקים מכל הסוגים: דונאטסים וקינוחים חגיגיים שעומדים לככב בשולחן החג הקרוב, ועל הדרך לעזור לכם לכבוש את הסטורי.
3 צפייה בגלריה
מוריס מונייר
מוריס מונייר
מוריס מונייר
(צילום: דניאל כהן)